SÄHKÖINEN MYYNTI JA MARKKINOINTI VENÄJÄLLE

Joustava, nopea ja edullinen konsepti kansainvälistyä

Sähköinen myynti ja markkinointi on joustava, nopea ja edullinen keino kansainvälistyä, tavoittaa asiakkaat, saada tuote tunnetuksi ja lisätä myyntiä.

Tarve:

-   jos yritykselläsi on tarve kansainvälistyä
-   jos Suomi on jäänyt liian pieneksi markkinaksi
-   jos nykyiset markkinat ovat sulaneet altasi
-   jos tarvitset uusia asiakkaita

Lue lisää: Venäjän uudet mahdollisuudet - Markinvestin uudet ratkaisut

Markinvest auttaa sähköisen myynnin ja markkinoinnin alkuun ja yrityksen kasvuun
Olet ajatellut myydä tuotteitasi Venäjälle, mutta se on jostain syystä jäänyt, ehkä olet ajatellut, että Venäjän markkinoille on mahdotonta päästä.
Se ei kuitenkaan ole aivan näin koska sähköinen myynti ja markkinointi avaa yrityksille uuden joustavan ja nopean kanavan kansainvälistymiseen Venäjän markkinoille.

Markinvestin sähköisen myynnin ja markkinoinnin konseptit:
1. Nykyinen verkkokauppa
Toimitus suoraan ostajalle. Katsomme yrityksen valmiuden vientiin, selvitämme tuotteiden mahdollisuudet. Keskeistä on tuotteen kilpailukyky, verkkokaupan lokalisointi, tunnetuksi teko Venäjällä ja seuranta.

2. D2C ja B2C konsepti
Toimitus suoraan ostajalle. Tutkimme tuotteiden ostopotentiaalin, luomme strategian – kilpailukykyinen brändi, tavoitteet ja seuranta.  Sijoitamme tuotteet Ozon markkinapaikkaan.

3. B2B konsepti
Toimitus Venäjän välivarastosta ostajalle tai suoraan Suomesta ostajalle. Selvitämme yrityksen vientivalmiuden, menestystekijät, vision, tavoitteet ja seurannan. Teemme sähköisen myynnin ja markkinoinnin suunnitelman. Sijoitamme tuotteen alan erikoiskatalogeihin ja markkinapaikoihin.

verkkokauppa Venäjällä

VIENTI VENÄJÄLLE - SÄHKÖINEN MYYNTI JA MARKKINOINTI

Vuosituhanteen vaihteen jälkeen suomalaisten ja venäläisten yritysten kontaktihaku siirtyi toiseen avaruuteen - Internetin.

Markinvest oli suomalaisvenäläisen sähköisen kaupankäynnin edistämisessä edelläkävijä. Teimme venäjänkielisiä nettisivuja suomalaisyrityksille ja majoitimme ne hakukoneisiin ja katalogeihin. Lisäksi teimme suomeksi, venäjäksi ja englanniksi markkinapaikan, jolla haettiin eurooppalaisia projektitoimittajia suomalaisten osatoimittajien kaveriksi.

Kymmenen vuotta myöhemmin kävimme läpi verkkokaupan lainsäädännön, logistiikan, maksuliikenteen ja markkinoinnin mahdollisuudet. Perustimme verkkokaupan Venäjälle.

OTA YHTEYTTÄ

Nyt kokemuksemme on käytössäsi. Markinvest auttaa sähköisen myynnin ja markkinoinnin alkuun ja yrityksen kasvuun. Menestyksen takana ovat omat ihmiset, mutta Markinvestin asiantuntemus   voi olla avuksi.

Markinvest Oy:n yhteystiedot: - Karjalankatu 35A. Lahti.

Yhteyshenkilö: - Pekka Peltonen, 040 900 0322,

pekka.peltonen(at)markinvest.fi

http://gost-r.fi/
www.markinvest.fi

 


 

Lisää palveluita