Vientisuunnitelma on osa yrityksen kansainvälistymistä.

Viennin portaat, on Markinvestin konsepti vientisuunnitelman laatimiseksi uusille ja kansainvälistä toimintaa laajentaville yrityksille. Go-to-Market-strategia on ketterä ja joustava malli uuden tuotteen markkinoille viemiseksi ja pitämiseksi siellä nopeasti muuttuvassa markkinatilanteessa.

Go-to-Market – strategia ja vientisuunnitelma

Go-to-Market- strategiasuunnitelman avulla yrityksellä on mahdollista tuoda markkinoille uusi tuote tai liiketoiminta riskittömästi.

Hyvän GTM-strategian luominen on mahdollista, jos tiimillä on syvällinen ymmärrys tuotteesta, kohderyhmästä ja markkinadynamiikasta. 

Go to Market – strategia on iteratiivinen prosessi, jossa ensimmäistä versiota parannetaan peräkkäisten iteraatioiden avulla erityisesti sitä mukaa, kun vaatimuksia kerätään ja lisätään.

Prosessi sisältää jatkuvaa oppimista ja mukautumista sen varmistamiseksi, että tuotteen lanseeraus saa hyvän vastaanoton ja saavuttaa asetetut tavoitteet.

Go-to-Market prosessi MarkinvestissäViennin Portaat® vientisuunnitelma on osa yrityksen kansainvälistymistä.

Viennin portaat® on kasvun ja kansainvälistymisen konsultointiohjelma. Viennin portaat tarjoaa yrityksille mahdollisuuden systemaattiseen ja tehokkaaseen viennin kehittämiseen. 

Viennin Portaat konsepti on suunniteltu erityisesti uusille viejille ja yrityksille, jotka haluavat laajentaa kansainvälistä toimintaansa ja saada markkinoilta nopean palautteen.

Viennin portaat – vientisuunnitelman askelmat ovat seuraavat:  

 1. Askelma - yrityksen vientivalmiudet, vientikunto
  Yrityksen vientivalmiuksien analysointi, SWOT yhteenveto, johtopäätökset ja markkinatutkimus- ja kehitystarpeiden yksilöinti.
 2. Askelma – markkinatutkimus ja kehitystyö
  Markkinan mahdollisuudet, tuotteet ja palvelut, markkinointi, ylivoimatekijät asiakkaan näkökulmasta, hinta, kilpailutilanne…
 3. Askelma - kilpailustrategian viimeistely ja vientikonsepti
  Avainhenkilöt, ammattitaito, verkostot, vientitapa…
 4. Askelma - liikekontaktimatka
  Neuvottelut yhteistyöstä ja päätökset jatkotoimenpiteistä potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Markinvest Oy on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi.

Markinvest tarjoaa yrityksille asiantuntemusta uusien kansainvälisten markkinoiden selvittämisessä ja avaamisessa.

 Meidän kokemus osoittaa, että eteneminen porras portaalta on tehokas tapa varmistaa yrityksen menestys ja saada parempia tuloksia nopeammin.

Huolellisella viennin ja kansainvälistymisen suunnittelulla varmistat yrityksesi menestyksen. Voit aloittaa vientivalmiuden analysoinnista ja markkinatutkimuksesta.

YHTEISTYÖLLÄ KOHTI MENESTYSTÄ

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun haluat tietää enemmän Viennin Portaista® ja GO-to-Market palvelun mahdollisuuksista. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään. Voimme aloittaa vientivalmiuden analysoinnista ja markkinatutkimuksesta ja vasta sen jälkeen tehdä jatkosuunnitelman.

Lue markkinatutkimuksesta ja markkina-analyysistä:

https://www.markinvest.fi/markkinatutkimus-kilpailuylivoima/

Yhteystiedot:
Pekka Peltonen, 040 900 0322,
pekka.peltonen@markinvest.fi
www.markinvest.fi