LAHTI

Pekka Peltonen

Toimitusjohtaja, HHJ, LJK

pekka.peltonen(at)markinvest.fi

+358 (0)40 9000 322

Pekka Peltonen

Pitkän tien kulkija ja monia kokenut viennin konkari, LJK konsultti

Pekka asuu Lahdessa usean Venäjällä vietetyn vuoden jälkeen. Peruskoulutuksen hän hankki Ilmavoimien Teknillisessä koulussa, Helsingin Teknillisessä koulussa (sähköteknikko) ja Tampereen Teknillisessä opistossa (koneinsinööri).

Myynnin ja markkinoinnin ammattipätevyyden Pekka on hankkinut täydennyskoulutuksella mm. Markkinointi-Instituutissa, Mercuri-Instituutissa, Fintrassa. Johdon koulutuksen hän on saanut mm. MET:ssä, PKT-Säätiössä, KTM:ssä ja HHJ koulutuksessa. Hänen myynnin ja markkinoinnin erikoistuminen on suuntautunut b-to-b puolelle. Yli kymmenen vuotta myynti- ja markkinointipäällikkönä Kemppi Oy:ssä antoivat hyvät eväät toimia vastaavissa tehtävissä myös muissa valmistavan teollisuuden ja kaupan yrityksissä joilla on suoraa ja jälleenmyyntiä ja joiden jälkimarkkinointi on kilpailuetu.

Pekka on toiminut konsulttina yli 30 vuotta ja tästä ajasta Venäjällä 20 vuotta.


 

Andrey Uvarov

Varatoimitusjohtaja, HHJ

andrey(at)markinvest.fi

+358 (0)40 9000 320

Andrey Uvarov

Kokenut analyyttinen sertifioinnin ja viennin asiantuntija

Andrey on Moskovasta ja asunut Suomessa 9 vuotta. Hänellä on Suomen ulkomaan kaupan ammattitutkinto ja HHJ tutkinto. Venäjällä hän on opiskellut Moskovan Yliopistossa, fysiikan osastossa ja Marksismin-Leninismin (filosofian) Yliopistossa.

Hänen erikoisosaaminen liittyy Venäjään, Valko-Venäjään, Ukrainaan ja Tulliliittoon. Hänellä on pitkä työkokemus näistä maista, vahva tuntemus Venäjän kaupasta ja kulttuurista, kielitaito, kova koulutus, neuvottelukyky ja yhteistyötaidot. Hänellä on 15 vuoden kokemus yrittäjänä Venäjällä. Hän on perustanut ja johtanut muutamia yrityksiä Moskovassa joiden toimialoina oli tieteellinen työ, kokouksien ja konferenssien järjestäminen ja hoitaminen, teknillinen työ, meijereiden ja maitotehtaiden tuotannon neuvonta, suunnittelu, laitteiden valmistus, asennus, käyttöönotto ja huolto.

Suomessa Andrey on opiskellut eri maiden sertifiointikäytäntöjä 7 vuoden ajan ja vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja mm. suomalaisille, ruotsalaisille ja englantilaisille yrityksille. Hänen asiakkaita ovat mm. ABB, Konecranes, Valmet ja Outotec.

PIETARI

Marina Baklanova

Marina Valerjevna Baklanova

Vastuuntuntoinen Venäjän markkinatilanteen tunteva asiantuntija

Marina opiskeli Petroskoin Valtion Yliopiston, suomen, venäjän kielen ja kirjallisuuden laitoksessa 1991- 1996. Hänellä on pitkä kokemus työskentelystä useiden suomalaisten yritysten kanssa. Työkokemusta hänelle on kertynyt OOO "Bauer Watertechnolodgy" suomalais-venäläisessä sähkömagneettisia vedenkäsittelylaitteita myyvässä yrityksessä Pietarissa, OOO "KCW" konsulttiyrityksessä Petroskoissa, LVIS töihin erikoistuneessa ZAO "VISKO" rakennusliikkeessä Pietarissa ja OOO "Santek" rakennusliikkeessä Pietarissa.

Yhteistyö Markinvest Oy:n ja ZAO MarkInvest SPb:n kanssa alkoi 2003. Marina on vastannut mm. tulkkauksista, käännöksistä, markkinointitutkimuksista, liikekontaktimatkojen ja asiantuntijaseminaarien järjestämisistä sekä messumarkkinointiprojekteista. Hän on ollut mukana venäläisen verkkokaupan perustamisessa, kuriiripalveluiden järjestämisessä ja vastannut markkinoinnista sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyökumppanuudet

Liettuassa, Latviassa, Puolassa, USA:ssa ja Kiinassa toimimme yhteistyössä kohdemaassa asuvien partnereidemme kanssa.