YRITYSKEHITYS, MARKINVESTIN TIIMI

Yrityksesi kehittämiseksi Markinvestin tiimiltä saat käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen teollisuuden,rakentamisen, palveluiden, informaatioteknologian ja liike-elämän palveluiden parista.

Kokemuksemme on yrittämisestä ja johtamisesta Suomessa ja maailmalla.

Tiedoistamme ja taidoistamme on hyötyä yrityksellesi myynnin ja markkinoinnin, tuotekehityksen, tuotannon, talouden ja liiketoiminnan kehittämisessä ja sertifioinnissa.

Markinvest on hyväksytty palveluiden tuottajaksi Pirkanmaan TE-keskuksessa, ELY-keskuksessa ja Business Finlandissa:

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti, TE-palvelut

Nuorten toimivien yrityksien avustaminen myynnissä ja markkinoinnissa, oikeiden verkostojen löytämisessä ja liiketoimintasuunnitelman päivittämisessä.

Yritysten kehittämispalvelut, ELY-keskus, Analyysi ja Konsultointi

KEHPA analyysi ja konsultointipalvelu toimintansa vakiinnuttaneille yksinyrittäjille, mikro- ja pk-yrityksille toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Innovaatioseteli, Market Explorer, Business Finland

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea ja jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun. Market Explorer on tarkoitettu pk- ja Midcap-yrityksille, jotka ovat etsimässä tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta. 

Kasvun kiihdyttämisohjelma, ELY-keskus

Kasvun kiihdyttämisohjelma on tarkoitettu mikro- ja pienyrityksille, jotka suunnittelevat kansainvälistymistä. Kokoamme työtiimin projektikohtaisesti, joten asiakkaamme saavat käyttöönsä aina parhaan mahdollisen osaamisen ja resurssit. Ammattiosaajat kutsutaan mukaan osaamistarpeen ja – vaatimusten perusteella.

Yhteistyökumppanuudet

Liettuassa, Latviassa, Puolassa, USA:ssa ja Kiinassa toimimme yhteistyössä kohdemaassa asuvien partnereidemme kanssa.

MARKINVEST ON OSAAVA, LUOTETTAVA JA VASTUULLINEN KUMPPANI YRITYKSELLESI

Pekka Peltonen

Pekka Peltonen
Toimitusjohtaja, HHJ, LJK
+358 40 9000 322
pekka.peltonen(at)markinvest.fi
Yrittäjyysbuusti, Yritysten kehittämispalvelut, Innovaatioseteli, Market Explorer, Kasvun kiihdyttämisohjelma, Sertifiointi.

Pekka Peltonen

Yrityksen perustaja ja konsulttijohtaja. ”Toimin konsulttijohtajana perustamassani yrityksessä Markinvest Oy. Asiakkaanani varmasti hyödyt 37 vuoden yrittäjäkokemuksestani. Olen työskennellyt konsulttina usean sadan mikro- ja pk-yrityksen kanssa. Useimmilla näistä yrityksistä on ollut tavoitteena kasvu kotimaassa, kasvu viennissä, kannattavuuden parantaminen tai yrityksen uudistaminen. Positiivinen palaute kannustaa jatkamaan”.


 

Andrey Uvarov

Andrey Uvarov
Vastuuasiantuntija, HHJ
+358 40 9000 320
andrey(at)markinvest.fi
Yrittäjyysbuusti, Yritysten kehittämispalvelut, Innovaatioseteli, Market Explorer, Sertifiointi.

Andrey Uvarov

Vastuukonsultti. ”Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin noin kymmenen vuotta sitten hoitamaan tuotteiden laatusertifiointia vientiä varten. Yhteistyöverkostoni eri maissa on laaja. Olen vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja suomalaisille, ruotsalaisille ja englantilaisille yrityksille kuten ABB, Konecranes, Sulzer ja Outotec. Olen Yritysten kehittämispalvelut KEHPA konsultti ja työskennellyt Kasvubuusti projektissa muutama vuosi sitten. Yhteistyössä kehitysyhtiö LADECin ja Business Finlandin kanssa olen auttanut nuoria yrityksiä etabloitumisessa Suomeen ja ulkomaille”. Asiakkaat luottavat ammattitaitooni. Olen saanut kiitosta neuvottelukyvystäni ja yhteistyötaidoistani”.


 

Marina Baklanova

Heikki Lehtonen
Vastuuasiantuntija
+358 40 064 1371
heikki(at)markinvest.fi
Yrittäjyysbuusti, Yritysten kehittämispalvelut, Innovaatioseteli, Market Explorer.

Heikki Lehtonen

Vastuukonsultti. ”Olen varsin nuori Markinvestiläinen. Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin tuomaan lisää kokeneen yritysjohtajan koemusta. Olen otettu ja vahvasti motivoitunut antamaan omaa osaamistani ja täydentämään rautaisten konsulttien tiimiä. Kolmenkymmenen vuoden aikana, johtaessani eri yrityksiä, olen oppinut ja saanut kokemusta kotimaan kaupan kehittämisestä, maahantuonnista ja vientikaupan kehittämisestä lukuisiin Euroopan maihin. Asiakasyrityksen ja konsultin välillä on oltava vahva ja luottamuksellinen suhde. Konsultti antaa tarvittaessa tukea yritysjohdolle vaikkapa tilanteissa, joissa on resurssipulaa tai muita ennakoimattomia tilanteita. Vahvuuteni on tuotekehityksessä ja taloudessa”.