Tervetuloa tutustumaan konsulttitoimisto Markinvestin ammattitaitoiseen työtiimiin!

Markinvestissä olemme omistautunut ryhmä asiantuntijoita, jotka yhdistävät intohimon, osaamisen ja kokemuksen tarjotakseen asiakkaillemme korkealaatuisia konsultointipalveluita. Markinvestin asiakkaita ovat eri alojen pienet ja keskisuuret yritykset.

Yrityksesi kehittämiseksi Markinvestin konsulteilta saat käyttöösi vuosikymmenten kokemuksen teollisuuden, rakentamisen, palveluiden, informaatioteknologian ja liike-elämän palveluiden parista.

Tiedoistamme ja taidoistamme on varmasti hyötyä yrityksesi kasvu- ja kannattavuustavoitteiden saavuttamiseksi, kansainvälistymisessä ja viennissä ja yrityksesi perustoimintojen kehittämisessä kuten johtaminen, myynti ja markkinointi, viestintä, tuotekehitys, tuotanto ja talous.

Yhdessä enemmän. Yhteistyössä on voimaa!

Pekka Peltonen

Yhteystiedot:
Puhelin 040 9000322
Sähköposti pekka.peltonen@markinvest.fi

Konsulttijohtaja - Pekka Peltonen

”Olen visionääri ja liiketoiminta-ammattilainen. Toimin konsulttijohtajana perustamassani yrityksessä Markinvest Oy.  Olen työskennellyt asiantuntijana usean sadan mikro- ja pk-yrityksen kanssa eri toimialoilta kuten Lahden Ovi Oy, Sun Kaara Oy ja Workout House Oy. Useimmilla näistä yrityksistä on ollut tavoitteena kasvu kotimaassa, kasvu viennissä, kannattavuuden parantaminen tai yrityksen uudistaminen. Positiivinen palaute kannustaa jatkamaan”.


 

Konsultointiryhmä


 

Andrey Uvarov

Yhteystiedot:
Puhelin +358 40 9000 320
Sähköposti andrey(at)markinvest.fi

Konsultti Andrey Uvarov

”Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin noin kaksitoista vuotta sitten hoitamaan tuotteiden laatusertifiointia vientiä varten. Olen vienyt läpi useita satoja sertifiointiprosesseja suomalaisille, ruotsalaisille ja englantilaisille yrityksille kuten ABB, Konecranes, Sulzer ja Outotec. Yhteistyöverkostoni eri maissa on laaja. Business Finlandin kanssa olen auttanut nuoria yrityksiä etabloitumisessa Suomeen ja ulkomaille”. Asiakkaat luottavat ammattitaitooni. Olen saanut kiitosta neuvottelukyvystäni ja yhteistyötaidoistani”.


 

Marina Baklanova

Yhteystiedot:
Puhelin +358 40 064 1371
Sähköposti heikki(at)markinvest.fi

Konsultti Heikki Lehtonen

”Pekka Peltonen kutsui minut Markinvestiin tuomaan lisää kokeneen yritysjohtajan koemusta. Olen otettu ja vahvasti motivoitunut antamaan omaa osaamistani ja täydentämään rautaisten konsulttien tiimiä. Kolmenkymmenen vuoden aikana, johtaessani eri yrityksiä, olen oppinut ja saanut kokemusta kotimaan kaupan kehittämisestä, maahantuonnista ja vientikaupan kehittämisestä lukuisiin Euroopan maihin. Asiakasyrityksen ja konsultin välillä on oltava vahva ja luottamuksellinen suhde. Konsultti antaa tarvittaessa tukea yritysjohdolle vaikkapa tilanteissa, joissa on resurssipulaa tai muita ennakoimattomia tilanteita. Asiakkaitani ovat mm. Raskashuolto Servisepät Oy ja Kesair Oy. Vahvuuteni on tuotekehityksessä ja taloudessa”.

Markinvest on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi.

 YHDESSÄ ENEMMÄN. YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA!