MARKINVEST PÄÄSEE KEHITTÄMÄÄN PIRKANMAAN YRITYSTOIMINTAA

Lahtelainen liike-elämän ja johdon asiantuntijayritys Markinvest pääsee kehittämään Pirkanmaan yritystoimintaa. Menneellä viikolla Pirkanmaan ELY-keskus ja Markinvest allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Yrittäjyysbuusti 3.0 palvelujen toteuttamisesta koko Pirkanmaan alueella. Yrittäjyysbuusti palvelun tavoitteena on antaa apua yleisissä yrittäjää askarruttavissa asioissa, jotka ovat kriittisiä tekijöitä yrityksen menestymisen kannalta.

Yrittäjyysbuustin kohderyhmä on nuoret yritykset. Markinvestin palvelukategorioita ovat: Markkinointi ja myyntiosaaminen, Yrittäjän tuki ja verkostot ja Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen. Sopimuksen puitteissa Markinvest toteuttaa palvelun yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston ja alueellisten elinkeinopalvelujen kanssa.

YRITTÄJÄ, NÄIN HAET YRITTÄJYYSBUUSTIN:

Hae Yrittäjyysbuustiin kirjautumalla www.palvelualusta.fi sivustolle.
Saat TE-toimistosta n. viikon kuluessa sähköpostiviestin etuuden myöntämisestä.
Käy sen jälkeen Palvelualusta.fi valitsemassa palveluntuottajaksi Markinvest Oy.

 Palvelukategoriat

  • Markkinointi ja myyntiosaaminen
  • Yrittäjän tuki ja verkostot
  • Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen

 Otamme yhteyttä kahden päivän sisällä ja sovimme jatkotoimenpiteistä tai voit soittaa Pekka Peltoselle numeroon 040 900 0322.

Markinvest Oy
Pekka Peltonen
Puh. 040 900 0322
S-posti pekka.peltonen@markinvest.fi
https://www.markinvest.eu/te-keskus-ybuusti/

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA