MARKKINATUTKIMUS PÄÄTÖKSENTEON TUEKSI

Analyysi tutkitusta faktasta on parempi perusta päätöksenteolle kuin ”petu”, ”mutu” tai ”milu mitu” analyysit. Markinvest vie läpi markkinatutkimusprosessin päätöksenteon tueksi.

Markkinatutkimus yrityksesi tarpeeseen

1) Uusi tuote tai tuoteidea

Haluatko tietää mihin sinun on viisasta panostaa? Onko uudella tuotteellasi tai palvelullasi riittävästi kysyntää markkinoilla? Mitä ominaisuuksia asiakkaat vaativat, toivovat ja arvostavat uudessa tuotteessasi tai palelussasi?

2) Asiakaskokemus ja tunnettuus

Haluatko tietää mitä asiakkaat ajattelevat yrityksestäsi, tuotteistasi, palveluistasi ja toiminnastasi tai millaisena he näkevät kilpailijasi? Mitä sinun olisi parannettava?

3) Uusi potentiaalinen markkina alue

Haluatko tietää, kuinka suuri yrityksesi potentiaali on esimerkiksi Baltiassa tai Ruotsissa tai Kazakstanissa, millainen markkinoiden rakenne on, millä hinnoilla menestyminen on mahdollista, ketä kilpailijasi ovat ja miten nämä toimivat ja mitä kaikkea kohdemarkkinoille pääsemisessä/menemisessä tulee ottaa huomioon?

Markkinatutkimusprosessi Markinvestissä

Markinvestissä on vankka kokemus erilaisten markkinatutkimusten tekemisestä. Saat tutkimuksen kotimaata, vientiä, uusia markkinoita, tuotekehitystä ja asiakaspalvelun kehittämistä varten. Markkinatutkimus on yhteistyötä. Tutustu!

Markkinatutkimuksen rahoitus

Rahoitusmahdollisuuksia on useita kuten ELY-keskus ja Business Finland. Joustava, nopea ja edullinen lähtö on KEHPA, ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelu.

KEHPA Analyysi kertoo yrityksesi nykytilan, tahtotilan 2-3 vuodelle, vahvuudet, uhat ja mahdollisuudet ja kehittämiskohteet kuten markkinatutkimustarpeen.

KEHPA Analyysi on kivijalka muille ELY-keskuksen rahoitusmahdollisuuksille.

 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Yrittäjä Pekka Peltonen, 040 900 0322,
pekka.peltonen@markinvest.fi
Markinvest Oy
Yhteistyössä on voimaa

Markkinatutkimuspalvelut: https://www.markinvest.fi/markkinatutkimus-kilpailuylivoima/
Analyysipalvelut: https://www.markinvest.eu/yrityksen-toimiala-ja-strategiset-businessalueet/
Markkinointipalvelut: https://www.markinvest.eu/konsultointipalvelut/
KEHPA palvelut: https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/