VENÄJÄ PALVELUMME OVAT ”JÄISSÄ” TOISTAISEKSI

Konsulttitoimisto Markinvest Oy

Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finland kansainvälistymispalveluja. Edistämme kansainvälistymistä ja kasvua, autamme suomalaisia ja venäläisiä yrityksiä pärjäämään Venäjällä, Kazakstanissa, Suomessa ja muissa maissa.

Konsulttitoimisto Markinvest Oy on kokenut Venäjän kaupassa. Asiantuntijat ovat luotettavia kumppaneitasi, kun aloitat vientiä Venäjälle, haluat kasvattaa ja kehittää vientiä ja liiketoimintaasi Venäjällä, Kazakstanissa ja Suomessa.

Markinvest Oy on toiminut vuodesta 1985 alkaen. Pääpaikkamme on Lahdessa. Markinvest Oy:n perustivat Sinikka Karstila ja toimitusjohtaja Pekka Peltonen. Olemme olleet yrittäjänä Venäjällä Pietarissa ja Nižni Novgorodissa. ZAO MarkInvest SPb:n perustivat Pietariin johtaja Mihael Kuznetsov ja toimitusjohtaja Pekka Peltonen. Rekisteröintikirjan allekirjoittaja oli 21.2.1994 nykyinen Venäjän presidentti Vladimir Vladimirovits Putin.

Suomessa Markinvest Oy on Suomen Yrittäjät ry:n, Kauppakamari ry:n, Suomalais-Venäläinen kauppakamariyhdistys ry:n (SVKK) ja Liikkeenjohdon Konsultit LJK ry:n jäsen. Konsulttitoimisto Markinvest Oy soveltaa konsultointityössään uutta eurooppalaista johdon konsultoinnin standardia SFS-EN-16114.

markinvest 30 vuotta

Olemme sinua varten sosiaalisessa mediassa

Voit seurata meitä myös Linkedinissä ja Facebookissa!


Luotettava Kumppani

Markinvest Oy on mukana Luotettava Kumppani –ohjelmassa. Yrityksemme tilaajavastuuraportti on saatavilla Tilaajavastuu.fi –palvelussa.
Raportti sisältää kaikki vaaditut asiakirjat kuten:
• Verotodistuksen
• Kaupparekisteriotteen
• Todistuksen eläkevakuutusmaksuista
• Selvityksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
• Selvitys yrityksen merkitsemisestä ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin
• Tapaturmavakuutustodistuksen
• Vastuuvakuutustiedot
• Tiedot työterveydenhuollon järjestämisestä

Markinvest Oy:n tiedot löydät, kun menet sivustolle www.tilaajavastuu.fi ja kirjaudut sisään Raportit –palveluun. Palvelusta voit hakea maksuttomat Luotettava Kumppani –raportit. 

päijät-hämeen yrittäjät
SVKK
Hämeen kauppakamari
liikkeenjohdon konsultit
liikkeenjohdon konsultit