PALVELU ON ”JÄISSÄ” TOISTAISEKSI

Venäjän uudet business mahdollisuudet – Markinvestin uusi CBC ratkaisu

 

CBC business model on uusi b2b yrityksien myynti ja markkinointi mahdollisuus rajat ylittävään yhteistyöhön. Kehitystyön teki mahdolliseksi Business Finlandin kehitystuki.

Markinvest pyrkii auttamaa suomalaisia yrityksiä pääsemään Venäjän markkinoille yksin tai yhdessä ruotsalaisten yrityksien kanssa.

Rajat ylittävään yhteistyömalli CBC auttaa vanhoja ja uusia vientiyrityksiä selviämään koronakriisin kurimuksesta ja etenkin sen jälkeen kasvun vauhdittamisessa.

Markinvest business model for Cross-Border Cooperation

Kolme esimerkkitapausta:

  1. Suomalaisella yrityksellä A on yhteistyökumppani Venäjällä, joka haluaa ostaa kolme kestokulutustuotetta toimitettuna Venäjälle ja maksaa ne Venäjällä. Suomalaisella yrityksellä ei ole maahantuojaa. Tuote tarvitsee sertifikaatin.
  2. Venäläinen verkkokauppa halua ohjelmaan ruotsalaisia tuotteita. Ruotsalaisella yrityksellä ei ole maahantuojaa. Verkkokauppa haluaa välttää ongelmat ja siksi sertifioida kaikki myynnissä olevat tuotteet.
  3. Suomalainen yritys tekee sähköistä kauppaa venäläisten yritysten kanssa. Yritys tarvitsee kaupintavaraston, josta tuote voidaan luovuttaa ostajalle ja ostaja voi suorittaa maksun. Tuote on sertifioitava.

Cross-Border Cooperation on myös verkostoitumista varten. Nyt verkostossa on valmistajien ja viejien lisäksi palveluntuottajia kuten konsultteja, kääntäjiä ja juristeja. OTA YHTEYTTÄ!

Markinvest täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin kasvu- ja kansainvälistymispalveluja.

Markinvest on myös palveluntuottaja:

  • ELY-keskuksen KAHPA / Yritysten kehittämispalveluissa
  • Business Finlandin Innovaatiosetelipalveluissa

Älä epäröi ottaa yhteyttä, kun haluat tietää enemmän

”CBC mahdollisuuksista” ja muusta yhteistyöstä.

Markinvest Oy on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi

Markinvest on tarjonnut liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin konsultointia asiakasyrityksilleen jo yli 35 vuoden ajan. Markinvestin kokemuksesta on hyötyä liiketoiminnan kehittämisessä.

OTA YHTEYTTÄ
Pekka Peltonen, 040 900 0322, pekka.peltonen(at)markinvest.fi
Andrey Uvarov, 040 900 0320, andrey(at)markinvest.fi