INNOVAATIOSETELI, KOKEMUSTA JA ASIANTUNTEMUSTA MARKINVESTISTÄ KANSAINVÄLISEN LIIKETOIMINNAN LAAJENTAMISEEN

Innovaatioseteli suomalaisille pk-yrityksille

Innovaatioseteli on tarkoitettu juuri näille suomalaisille pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista esimerkiksi Markinvest Oy:stä.

Business Finland Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Business Finland myöntää innovaatiosetelin de minimis -rahoituksena.

Lue lisää: Kehityspalveluiden rahoitus - ELY-keskus ja Business Finland

Innovaatioseteli on vastikkeeton tuki, eli sitä ei tarvitse maksaa takaisin. Olennaista on myös se, että innovaatioseteli käytetään sellaisen osaamisen ostamiseen, jota yrityksestä ei entuudestaan löydy.

Innovaatioseteli-rahoitus ja raportointi Business Finlandille

Innovaatiosetelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv 1200 euroa). Suomalainen yritys voi käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita konsulttitoimisto Markinvest Oy:ltä.

Innovaatioseteli rahoituksen ehdot, hakeminen ja raportointi:

-Business Finland

Onko Innovaatiosetelin hakeminen sinulle ajankohtaista?

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu suomalaiselle pk-yritykselle, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista esimerkiksi Markinvest Oy:stä (palveluntarjoaja).

Innovaatiosetelin hakeminen saattaa olla ajankohtaista, jos on:

  • idea tuotteesta tai palvelusta, jolla voisi olla potentiaalia kansainvälisille markkinoille
  • tarvetta ulkopuolisille asiantuntijalausunnoille koskien tuotteen tai palvelun liiketoiminta- ja jatkokehitysmahdollisuuksia, tuote- tai palveluinnovaation esiselvitykset ja valmistelut
  • tiedon puutteita liittyen tavaramerkki- ja patenttisuojien hakemiseen sekä niihin liittyviin prosesseihin
  • kaipaat muunlaista ulkopuolista asiantuntijasparrausta ideanne potentiaalin selvittämiseksi

 

Innovaatioseteleitä ei myönnetä suurille yrityksille, mutta ei myöskään toiminimiyrittäjille. Tyypillinen hakija on pieni, kasvuun tähtäävä osakeyhtiö.

Keskeisimpiä Innovaatiosetelin poissulkevia asioita ovat olemassa olevat verovelat tai maksuhäiriöt, A:ta huonompi alfa rating tai väärä toimiala. Innovaatioseteliä ei myönnetä maatalouden alkutuotantoon, kalastukseen tai vesiviljelyyn.

Näin haet innovaatioseteliä

Mieti aluksi, millaista osaamista ja asiantuntemusta tarvitset ideasi kehittämisessä tai ongelmanratkaisussa. Ota yhteys Markinvest Oy:n ja kerro tarpeestasi. Laadimme yhdessä työsuunnitelman.

Markinvest on Business Finland Innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Markinvest Oy:n yhteystiedot: - Karjalankatu 35A. Lahti.

Yhteyshenkilö: - Pekka Peltonen, 040 900 0322,

pekka.peltonen(at)markinvest.fi

http://gost-r.fi/
www.markinvest.fi

 

Innovaatiosetelin varsinainen hakemus on tehtävä Business Finlandin asiointipalvelussa. Innovaatioseteli - projektin vastuullisen johtajan on oltava hakijayrityksen palveluksessa. Hakijayritys on se, joka aikoo ostaa innovaatiopalveluja innovaatiosetelillä.

Markinvest Oy ei siis voi hakea seteliä hakijayrityksen puolesta.

Menestyvä yritys, konsulttitoimisto Markinvest

Menestyksen takakana ovat ihmiset jotka pitävät huolen siitä, että heidän yrityksensä business- ja tuotesalkusta löytyvät sellaiset eväät millä se pärjää tänään ja tulevaisuudessa. He tietävät sen, että yrityksen on oltava kilpailijoitaan selvästi parempi jossakin sen valitsemille asiakkaille merkittävän tärkeässä asiassa.
Menestys ja sen ylläpitäminen vaatii jatkuvaa uusissa asioissa onnistumista ja se on mahdollista, kun ihmiset ymmärtävät, sitoutuvat ja innostuvat. Menestyminen on yleensä omissa käsissä, mutta samoin epäonnistuminen on useimmiten omaa syytä.

Markinvest Oy Pekka Peltonen

Hyödyllistä tietoa:

Business Finlandin Explorertempo rahoitus
ELY Kehittämisavustus
De minimis
http://www.inno-vointi.fi/fi/

vienti kiinaan suomesta