Olemme yhteistyökumppanisi, kun yrityksesi tavoitteena on kasvu kotimaassa, viennissä tai kansainvälisesti tai uudistuminen.

Kasvua kotimaasta

Kasvu on mahdollista saada nykyistä asiakkaista, nykyisillä tuotteilla, uusista asiakkaista, uusilla tuotteilla tai uudistumalla tai kokonaan uusista bisneksistä. Tarkastelemme koko liikeideasi.

Kasvua viennistä

Kokemuksemme mukaan eteneminen systemaattisesti porras portaalta kuten Viennin Portaissa antaa parempia tuloksia nopeammin kuin esimerkiksi työskentely lyhytaikaisesti satunnaisten kontaktien kanssa. Vienti ja kansainvälistyminen tarjoaa yritykselle uusia mahdollisuuksia, potentiaalisempia markkinoita sekä mahdollisuuden lisätä liikevaihtoa. Viennin Portaat on yrityskohtainen konsultointikonsepti uusia viejiä varten, mutta sopii myös kansainvälistä toimintaa laajentaville yrityksille. Palvelumme koskee koko viennin portaikkoa.

Markkinatutkimus

Markkinatutkimuspalvelut ovat ovien avaamiseksi uusille markkina-alueille, kasvuun, kansainvälistymiseen, yrityksen toiminnan tehostamiseen ja kilpailuylivoiman kehittämiseen.
https://www.markinvest.fi/markkinatutkimus-kilpailuylivoima/

Uudet bisnekset, uudistuminen

Menestyksen takana ovat ihmiset, jotka pitävät huolen siitä, että yrityksen business- ja tuotesalkusta löytyvät sellaiset eväät, joilla se pärjää tänään ja tulevaisuudessa. Paremmuus ja kannattavuus ovat haasteita. Menestys ja sen ylläpitäminen edellyttävät jatkuvaa uusissa asioissa onnistumista. Se on mahdollista, kun ihmiset ymmärtävät, sitoutuvat ja innostuvat.

Menestyminen on yleensä omissa käsissä, myös epäonnistuminen on useimmiten omaa syytä. Kun ihmiset ymmärtävät, mitä menestyminen, yrityksen kasvu ja kannattavuus sekä kilpailijoita parempi toiminta edellyttävät, he sitoutuvat ja innostuvat.

Markinvestin palvelut uudistuville yrityksille

Markinvest on tehnyt business to business – yritysten kanssa yhteistyötä vuodesta 1986 alkaen.

  1. Sparraus, strategian soljutus organisaatioon
  2. Strategisten business-alueiden analysointi ja kehittäminen
  3. Business-alueiden kilpailuedun analysointi ja kehittäminen
  4. Strateginen markkinatutkimus

YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUT KEHPA

Analyysi, 1 päivä, yritysosuus 260€ alv 0%

Analyysi on perusta, jonka päälle menestys rakennetaan.

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä Markinvestin asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet noin 2 vuodeksi eteenpäin.

Analyysi on perusta. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita ELYn yrityspalveluita.

Konsultointi, Kasvu ja kansainvälistyminen, 2-3 päivää, 325€/päivä alv 0 %

Haetko yrityksellesi kasvua kotimaasta, viennistä tai muuten kansainvälisesti? Ovatko yrityksesi markkinat muuttuneet, tarvitsetko uusia bisneksiä tai suunnitteleeko yrityksesi omistajanvaihdosta?

Konsultoinnissa saat käsityksen yrityksesi liiketoiminnan strategisesta kokonaistilanteesta ja suunnittelet, miten kasvu on mahdollinen:

  • kotimaasta
  • viennistä ja kansainvälistymällä
  • uusista bisneksistä
  • uudistumalla ja kuinka muutos toteutetaan kannattavasti ja hallitusti.

Analyysin on yrityksen kivijalka, jonka päälle menestys rakennetaan. Rakentamisessa käytetään Markinvestin työkaluja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yritysten kehittämispalvelut KEHPA, https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

Markinvest on yrityksesi voimavara, kun tarvitset uusia tilaisuuksia

Haastamme itsemme päivittäin olemaan parempia ja tehokkaampia kaikessa, mitä teemme. Asiakkaat huomioiden olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen.

Ota yhteyttä!
Yrittäjä Pekka Peltonen, 040 900 0322,
pekka.peltonen@markinvest.fi

Andrey Uvarov, 040 900 0320,
andrey@markinvest.fi

Markinvest Oy Management Consulting, LJK, HHJ
Yhteistyössä on voimaa