ANALYYSISTÄ VAHVA PERUSTA KYLMÄLAITEVALMISTAJAN KASVULLE – KEHPA

Kylmälaitteita valmistavan ja asentavan yrityksen toimitusjohtaja otti yhteyttä ja tiedusteli, olisiko Yritysten kehittämispalveluista KEHPA jotakin hyötyä heille, kun hallitukselta oli tullut viesti, että myynti on kolminkertaistettava lähivuosina?

Kerroin, että aluksi olisi hyvä lähteä liikkeelle Yritysten kehittämispalveluiden Analyysi-palvelusta koska se on vahva perusta kasvulle ja siitä yritys saa oikean suunnan ja askelmerkit.

Perustelin ehdotustani kertomalla palvelun sisällöstä tarkemmin ja analyysiprosessin etenemisestä.  Prosessissa käydään läpi yrityksen tavoitteet, nykytila, mahdollisuudet, kilpailuedut ja yrityksen kehittämistarpeet tavoitteiden saavuttamiseksi ja lopuksi laaditaan kehittämissuunnitelma.

KEHPA Analyysi vaati enemmän kuin yhden päivän.

Tavoite oli kolminkertainen kasvu vuoteen 2025 mennessä. Keskeistä oli tunnistaa liiketoiminta-alueet, näiden menestystekijät ja merkitys toiminnalle, asettaa liiketoiminta-alueille tavoitteet ja laatia kehittämissuunnitelma. Uhkana nähtiin pula ammattitaitoisesta asentajista.

Lopuksi toimitusjohtaja pyysi, että tärkeimmät asiat käydään vielä läpi yhdessä henkilökunnan kanssa koska, kun ihmiset ymmärtävät mitä menestyminen, yrityksen kasvu ja kannattavuus sekä kilpailijoita parempi toiminta edellyttävät he sitoutuvat siihen.

Toimitusjohtaja kiitti: ”Kyllä oli hyvä asia, nyt tiedän mitä on tehtävä, vaikka aluksi tavoite tuntui mahdottomalta. Yritysten kehittämispalvelut ovat hyvä alku kehittämiselle”.

Markinvest Oy Yritysten kehittämispalvelut KEHPA
Pekka Peltonen

https://www.markinvest.eu/yritysten-kehittamispalvelut/
https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

KIINNOSTAAKO? OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

KEHPA Analyysin hakeminen on helppoa ja yksinkertaista:

  1. Asiointipalvelu: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/asiantuntijahaku

Asiantuntija: ”Markinvest”>hae, vastuuasiantuntija> ”Heikki tai Andrey”

  1. Kirjaudu ja tee hakemus. Hakemuksessa on ennakkotehtävä. Jos se askarruttaa, ota yhteyttä.

Asiantuntijamme työskentelevät Lahdesta ja Jyväskylästä käsin.
Heikki Lehtonen, heikki@markinvest.fi. Puhelin 040 064 1371, Jyväskylä
Andrey Uvarov, andrey@markinvest.fi. Puhelin 040 900 0320, Lahti
Pekka Peltonen, pekka.peltonen@markinvest.fi. Puhelin 040 900 0322, Lahti

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA