Sertifiointipalveluihimme kuuluvat sertifiointikoulutus ja konsultointi, sertifikaattien ja deklaraatioiden teko Tulliliittoon, Venäjälle, Kazakstaniin, Valko-Venäjälle ja Ukrainaan.

Verkostoomme kuuluvat sertifiointiasiantuntijat tekevät sertifikaatteja Eurooppaa, Aasiaa, USA:ta ja Kiinaa varten. Etsimme asiakkaallemme sertifioinnin optimiratkaisun, selvitämme, mitä sertifikaatteja ja lausuntoja tuote tai työ tarvitsee, minkä määräyksen mukaan sertifiointi on tehtävä ja mitä standardeja sertifioinnissa on noudatettava.

SERTIFIOINTI TULLILIITOSSA JA VENÄJÄLLÄ

sertifiointi tulliliitossa ja Venäjällä

 

Tulliliiton sertifikaatit

Tulliliiton jäsenmaat ovat Venäjä, Kazakstan, Valko-Venäjä, Armenia, Kirgisia. Tulliliitossa on tehty pakollisesti sertifioitavien tuotteiden luettelo. Tuotteet jotka eivät ole tulliliiton "pakollisesti sertifioitavat tuotteet" luettelossa noudatetaan kansallisia sertifiointimääräyksiä kuten esimerkiksi Venäjä.

Sertifiointi on osa teknistä valvontaa. Kuluttajan terveydestä ja turvallisuudesta vastaa Terveys-epidemiologinen valvonta. Tietyt tuotteet ovat tämän valvonnan alaisia. Muutama tuoteryhmä vaatii Valtion rekisteröinnin hygienian viranomaisilta.

EAC merkki

Kansalliset sertifikaatit kuten Venäjä

Kansallisilla sertifikaateilla tarkoitamme Venäjän, Kazakstanin, Valko-Venäjän ja Ukrainan sertifikaatteja. Kansallisten standardien mukaisesti pakollisesti sertifioitavien tuotteiden määrä on vähentynyt. Tuotteesta riippuen esimerkiksi Venäjälle vienti voi vaatia GOST R sertifikaatin tai TR sertifikaatin Teknisen Reklamentin mukaan tai Deklaraation.

Kansallisia sertifikaatteja ovat GOST R ja TR Venäjälle, GOST K ja TR Kazakstaniin, BelST ja TR Valko-Venäjälle ja UkrSEPRO sertifikaatti Ukrainaan.

GOSTr merkki

Sertifioinnin tarve ja sertifioinnin hinta

Sertifiointitarpeen ja hinnan määrittämiseksi tarvitsemme:

  • tuotetiedot ja tuotteen käyttötarkoituksen
  • esitteen tai käyttöohjeen
  • CN tullinimikkeen (tullikoodi)
  • yrityksen ja tuotteen muut sertifikaatit

Tarkemmin Tulliliiton, Venäjän, Kazakstanin, Valko-Venäjän ja Ukrainan sertifioinnista tästä


 

 

Lisää palveluita