B2B YRITYKSEN KASVU, KANSAINVÄLISTYMINEN JA UUDISTUMINEN

Markinvest täydentää omalla erikoisosaamisella Team Finland tiimin kasvu- ja kansainvälistymispalveluita ja uudistumista. Autamme yritystäsi sen elinkaaren kaikissa vaiheissa toiminnan ja tuotteiden kehityksessä.

Myynnin ja markkinoinnin merkitystä ja roolia ei voi liikaa korostaa. Markinvest on tukenasi markkinoinnin kehittämisessä, kilpailueduista päätettäessä, ostoprosessin tunnistamisessa ja myyntiputken suunnittelussa.

Olemme voimavarasi, kun tarvitset kokemusta ja asiantuntemusta kansainvälisen liiketoiminnan suunnittelussa, viennin aloittamisessa tai laajentamisessa.

Käy katsomassa! Onko yrityksellesi ajankohtaista jokin Markinvestin kasvun, kansainvälistymisen ja/tai uudistumisen palveluista?

Markinvest on palveluntuottaja ELY -keskuksen ja Business Finlandin palveluissa

 ELY-keskus palvelut – KEHPA

KEHPA / Yritysten kehittämispalvelut, ei toimiala eikä yritysmuoto rajoitusta. Markinvest on mukana kasvun ja kansainvälistymisen, analyysi ja konsultointipalveluissa. Tutustu ja ota yhteyttä:  https://www.markinvest.fi/yritysten-kehittamispalvelut/

Business Finland palvelut – INNOVAATIOSETELI

Innovaatioseteli, uusi innovaatio ja uusi business. Markinvestin palveluita ovat markkinatutkimukset ja liikeidean kehittäminen. Tutustu ja ota yhteyttä: https://www.markinvest.fi/innovaatioseteli/

Suunnitteletko kasvua kotimaasta

Jos yrityksesi hakee kasvua kotimaasta, tutustu Markinvestin palveluihin. Markinvest tuntee investointituotteiden ja alihankintapalveluiden myynnin ja markkinoinnin. Ota yhteyttä: https://www.markinvest.fi/b2b-markkinointi/

  • Investointituotteiden myynti ja markkinointi
  • Alihankintapalveluiden kehittäminen, myynti ja markkinointi
  • Markkinatutkimuspalvelut, strategia, liikeidea, asiakaspalvelu

Suunnitteletko kasvua kansainvälistymällä tai viennillä Venäjälle

Jos yrityksesi hakee kasvua kansainvälistymällä tai Venäjältä. Tutustu Viennin Portaisiin ja Vienti Venäjälle palveluihin. Ota yhteyttä!

  • Kansainvälistyminen, Viennin Portaat
  • Vienti Venäjälle, paras tuote ja tiimi peliin
  • Venäjän uudet business mahdollisuudet B2B yrityksille.

Yritysten CBC business model, rajat ylittävä yhteistyö.

https://www.markinvest.fi/cbc-business-model/

Markinvest on osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani yrityksellesi. Ota yhteyttä, kun haluat tietää enemmän kuinka voimme palvella yritystäsi.

info@markinvest.fi

pekka.peltonen@markinvest.fi

Markinvest Oy

Managing Director Pekka Peltonen